Under 35 menu

La Locanda di Pietracupa awaits you with a new special menu, featuring refined dishes, authentic flavors and all the elegance of Tuscan haute cuisine in a dedicated menu.

(2 courses to choose from – dessert – drinks not included)

Menù

BUDINO DI CIPOLLE CON SALSA DI ZENZERO E CORIANDOLO
(onion pudding with ginger and coriander sauce)

SFORMATO DI CAPRINO CON MIELE E ZENZERO
(a delicate small goat cheese flan flavored with local honey and a little ginger)

TARTARE DI MANZO CON BURRATA, SALSA VERDE E SCAGLIE DI PARMIGIANO
(beef tartar with burrata, green sauce topped with parmesan cheese)


VELLUTATA DI CAROTE AL PROFUMO DI LIMONE E MENTA
(carrots cream soup with scent of lemon and mint)

PAPPARDELLE DI SEMOLA CON RAGÙ DI ANATRA
(larger homemade fresh tagliatelle dressed with delicious duck sauce)

TORTELLI DI MELANZANE E MOZZARELLA CON SALSA DI POMODORO CONFIT E CHIPS
DI MELANZANA CROCCANTE
(ravioli filled with fresh eggplant and mozzarella cheese topped
with scented confit tomatoes sauce)


FRITTO DELLA LOCANDA
(boned meat of chicken, rabbit and lamb deep-fried in oil together
with mixture of fresh vegetables)

CINGHIALE CON FINOCCHI, ARANCE, OLIVE TAGGIASCHE E CIALDE DI GRANO ARSO
(wild boar with fennel, orange and olive Taggiasche an crispy corn sticks)

TRANCIO DI BACCALÀ IN TEMPURA CON CREMA DI FINOCCHIO ALL’ANICE E ANETO
(tempura salted codfish with fennel and aniseed sauce)


MOUSSE DI LIQUIRIZIA CON SALSA DI LIMONE E MENTA
(a delicious liquirice flavored mousse garnished with a fresh sauce
of lemon and mint)

CHEESECAKE FREDDO CON COULIS DI FRUTTO DELLA PASSIONE
(cheesecake with passion fruit marmelade)

LA “NOSTRA” ZUPPA INGLESE
(our Zuppa Inglese)


COFFEE

Bevande escluse

Euro 40,00
(a persona/per person)

(Servizio incluso/Service included)