Restaurant / Dessert

Dessert La Locanda di Pietracupa Restaurant

Mousse di liquirizia con salsa di limone e menta
(a delicious liquirice flavored mousse garnished with a fresh sauce of lemon and mint)
Euro 7,00
“Eclisse” Liquore alla Liquirizia di Calabria Euro 5,00

Bavarese al cioccolato bianco con salsa di pistacchi
(an inviting cake flavored with white chocolate and garnished with pistachio cream)
Euro 7,00
Bucciarelli Vin Santo del Chianti Classico “Occhio di Pernice” Euro 8,00

Crêpe Suzette
(light pancakes flavored with orange and topped with caramel)
Euro 7,00
Castelnau de Suduiraut Sauternes 2010 Euro 10,00

Tortino di ricotta e agrumi con salsa allo zenzero
(ricotta and citrus fruit pie with ginger sauce)
Euro 7,00
Solidea Passito di Pantelleria Euro 5,00

La Cassata
(a refrigerated cake made with ricotta cheese, candied fruits and drops of honey)
Euro 7,00

Francesco Intorcia Marsala Superiore Ambra Dolce Euro 5,00