Restaurant / Tasting Menu

menu degustazione La Locanda di Pietracupa

Minimum order: 2 people

 

Pizza di ceci con fiori di zucca, burrata, acciughe del Cantabrico e capperi di Salina
(chick peas pizza with fried courgette flowers, burrata, anchovies and capers)

Tartare di manzo con burrata, salsa verde e scaglie di parmigiano
(beef tartar with burrata, green sauce topped with parmesan cheese)

 

Zuppetta tiepida di scarola con stracciatella di bufala e
tegoline di pane

(a tasty batavian endive warm creamy with bufala cheese and bread tiles)

Bigoli con ricotta e finocchietto su salsa di pomodori acerbi
(homemade pasta dressed with ricotta cheese and sweet cicely laid on a green tomatoes sauce)


Medaglioni di filetti di manzo lardellati con frittelle di salvia
(a tender beef fillet gently cooked and dressed with typical Tuscan lard, garnished with tasty deep fried sage)

 

Galletto con vinaigrette al rosmarino e misticanza
(cockerel with rosemary vinaigrette and season greens)

Sorbetto di pesca e basilico con la sua mousse
(peach and basil sorbet topped with its own mousse)



CAFFE '


(Drinks not included)



Euro 65,00 (Per Person - Service included)