Restaurant / Tasting Menu

menu degustazione La Locanda di Pietracupa

Minimum order: 2 people

 

BaccalĂ  fritto con cipolle rosse e arancia candita
(fried codfish with Tropea red onion and candied orange peel)

Crostone di melanzana filante con mozzarella di bufala, pomodori, capperi e acciughe di Cantabrico
(a thick slice of toasted bread topped with tasty cooked eggplant (aubergine), buffalo mozzarella, tomatoes, anchovies and capers)

 

Pappa al pomodoro con foglie di basilico e tegoline di pecorino
(pappa al pomodoro (fiorentine thick tomato soup) with basil and pecorino cheese(tiles))

Risotto allo zafferano con funghi porcini e polvere di funghi trombetta
(saffron flavored risotto with scented porcini mushrooms and Horns of plenty mushrooms powder)


Medaglioni di filetti di manzo lardellati con frittelle di salvia
(a tender beef fillet gently cooked and dressed with typical Tuscan lard, garnished with tasty deep fried sage)

 

Agnello alle erbette aromatiche con pomodorini secchi e filamenti fritti di patate
(lamb flavoured with a special scented sauce of aromatic herbs and garnished with dried cherry tomatoes and fried potatoes filaments)

Pere caramellate con gelato alla cannella
(melted sugar-coated pears with cinnamon icecream)



CAFFE '


(Drinks not included)



Euro 65,00 (Per Person - Service included)