Restaurant / Tasting Menu

menu degustazione La Locanda di Pietracupa

Minimum order: 2 people

 

Porcini freschi in cestino di parmigiano croccante
(tasty porcini mushrooms served into a crispy parmesan cheese nest)

Tartare di manzo con burrata, salsa verde e scaglie di parmigiano
(beef tartar with burrata, green sauce topped with parmesan cheese)

Zuppa di funghi porcini con agnolotti di cappone
(porcini mushroom soup with agnolotti(sort of ravioli)filled with capon)

Mezzemaniche ricotta, piselli al pepe nero e cannella
(mezzemaniche with black pepper, cinnamon and ricotta sau laid on a smooth pea cream)

Petto d'anatra all'aceto balsamico e mostarda di frutta
(hin sliced duck breast flavoured with balsamic vinegar and fruits mustard)


Agnello alle erbette aromatiche con pomodorini secchi e filamenti fritti di patate
(lamb flavoured with a special scented sauce of aromatic herbs and garnished with dried cherry tomatoes and fried potatoes filaments)


Panna cotta con gelatina di pesche e radici di zenzero
(panna cotta with peach jelly and ginger)



CAFFE '


(Drinks not included)



Euro 60,00 (Service included)